Gourmet Invent Info T:+32 (0)9 241 50 25
Date:October 12, 2016

Gourmet Invent zoekt een projectleider (M/V)

Gourmet Invent is een gastronomisch cateringbedrijf met een team van een 70-tal vaste medewerkers. Elke dag maakt het Gourmet Invent team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice, perfecte bediening en organisatie en een TOP kwaliteit. Gourmet Invent biedt zijn medewerkers een dynamische werkomgeving met ruimte voor autonomie en innovatie, ondersteund door een sterke en ervaren organisatie.

Functieomschrijving

De projectleider maakt deel uit van het operationele team bij Gourmet Invent en wordt aangestuurd door de Business Unit Manager.

De projectleider zal verantwoordelijk gesteld worden voor de coördinatie van specifieke cateringopdrachten:

Budgettering, personeels- en productieplanning en coördinatie op het terrein van het bedienend en logistiek personeel voor evenementiële catering. De cateringopdrachten gaan van koffiebuffetten over recepties tot diners voor meer dan 1000 genodigden. De projectleider coacht de tijdelijke medewerkers en ziet er op toe dat iedereen de procedures en systemen correct opvolgt. Hij/zij is kwaliteit- en resultaatgericht en rapporteert op accurate wijze. Taken als projectleider:

  • Operationele ondersteuning en medewerking op het terrein
  • Opzetten van operationele standaarden, forecasting en cost controlling
  • Opvolging van productie en logistiek
  • Opvolging en uitvoering van kwaliteitscontroles
  • Leiding over een team van 2 tot 20 tijdelijke medewerkers, afhankelijk van de opdracht

De projectleider voldoet aan de volgende eisen:

  • Bachelordiploma in Hotelmanagement of relevante ervaring in een leidinggevende functie (3-5 jaar)
  • Servicegericht, verantwoordelijk en flexibel
  • Goed in organiseren
  • Bereid actief mee te werken op het terrein

Wat bieden wij?

Je geniet een grote mate van autonomie en vrijheid. Je komt terecht in een veelzijdige organisatie met een professionele aanpak en internationale uitstraling. We bieden je een contract van onbepaalde duur met een faire en motiverende verloning, die overeenstemt met je ervaring en potentieel.

Interesse?

Stuur ons zeker je motivatiebrief met cv via mail naar info@gourmetinvent.be.

Wens je meer info over Gourmet Invent, bezoek dan onze website www.gourmetinvent.be of contacteer ons telefonisch op het nummer 09/280 84 10.