Ostend Sea Place

Adres
Kon. Astridlaan 10, 8400 Oostende
Venue Website

Sinds midden 2012 is het mogelijk in de prachtige volledig gerenoveerde zalen rondom de Hippodroom van Oostende een evenement te organiseren (event organiseren in Oostende en zaalhuur in Oostende). Dankzij haar authentieke stijl en de ligging pal aan de dijk naast de Wellingtonrenbaan en de Golf van Oostende, biedt dit evenementencomplex OSTEND SEA P’LACE unieke mogelijkheden voor geslaagde feesten.

Het evenementencomplex is zo opgezet, dat u verschillende zalen met elkaar kunt combineren. Zo kunt u een intiem trouwfeest organiseren (trouwfeest locatie vlaanderen in Oostende), net als een groot personeelsfeest, een seminarie, een receptie, een walking diner (cateraar in Oostende), een dansfeest, … maar u kunt tevens een beurs inrichten, een bijéénkomst plannen, een conferentie, noem maar op. In alle zalen is er draadloos internet en een lift, en OSTEND SEA P’LACE beschikt over een eigen parking.

De unieke ligging biedt tal van uiteenlopende activiteiten

De ligging is absoluut uniek. Gelegen op de dijk op een steenworp van de zee kunt u tijdens een pauze een wandeling maken over het strand of de dijk, of genieten van de sensatie en de spanning die een paardenwedren met zich meebrengt. Of wat dacht u van een nauwer contact aan te knopen met de medewerkers van uw bedrijf tijdens een partijtje golf, naast een uitstap te maken naar de haven van Oostende of de altijd gezellig drukke winkelstraat. Door de unieke ligging van dit evenementencomplex kunt u genieten van zeer uiteenlopende activiteiten en evenement in Oostende.