Gent ICC

Adres
Van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent
Venue Website

GENT ICC, meer dan enkel een convention center.

Het convention center ligt in een oase van rust te midden van het grootste park en de groene long van Gent: het Citadelpark.

Gent ICC beschikt over 12.363 m² aan bruikbare oppervlakte. In alle ruimtes kan een breed scala aan events plaatsvinden. Gent ICC als congreslocatie is een mooi voorbeeld van het bekende 3-zetel concept. Voor alle 950 plaatsen in het Auditorium is er op dezelfde verdieping een plaats voor elk van uw gasten om een receptie, een break-out-sessie en een banket bij te wonen.

Parking
Daarnaast beschikt Gent ICC over een eigen ondergrondse parking. Deze biedt tijdens de kantooruren 100 plaatsen en na 18:00 uur en tijdens het weekend hebben wij 150 plaatsen ter beschikking. Onze parking beschikt verder nog over enkele plaatsen dicht bij de lift voor “ladies only” en voor mindervalide personen. Bezoekers kunnen via de vier verschillende bezoekersliften rechtstreeks doorwandelen naar de zalen. Elke verdieping is daarnaast ook bereikbaar via de roltrappen. De aparte toegangen voor leveranciers en 3 goederenliften zorgen voor een optimale toegankelijkheid.