Congressen & Seminaries

Van opwekkende coffee breaks over elegante lunches tot indrukwekkende diners…
Wij zorgen voor culinaire ervaringen die indruk wekken.

Brainfood

In een omgeving waar toplocaties, zorgvuldig opgestelde agenda’s en precieze tijdschema’s centraal staan is catering een essentieel element dat bijzondere aandacht vereist.

Immers, zelfs de meest verbeten congresganger heeft af en toe een welverdiende pauze nodig om weer energie op te doen.

Of het nu gaat om een meerdaagse beurs of een eenmalige bedrijfsconferentie, onze teams zorgen voor momenten die een blijvende indruk achterlaten.

Neem een Break

Catering voor seminars en conferenties gaat verder dan enkel smakelijke gerechten. De deelnemers gehydrateerd en alert houden is cruciaal. Gourmet Invent brengt een schat aan ervaring naar deze evenementen en biedt de hele dag lang drankjes aan voor congresgangers en seminariegasten, waaronder smoothies, sappen en een gevarieerd aanbod aan thee en koffie.

Voor het netwerken ’s avonds tillen we de ervaring naar een hoger niveau met een receptie met alcoholische dranken, cocktails en mocktails, vergezeld met verrukkelijke, lichte hapjes.

Zo sluiten we de dag op een perfecte manier af!

Wat de vereisten voor jouw evenement ook zijn,  wij staan altijd klaar met op maat gemaakte catering voor seminars en conferenties.

Stijlvol Dineren

Plan je ook nog een gala- of ander diner tijdens je congres? Dan mag je dat ook gerust in onze handen laten.

Wij organiseren met gemak seated of walking dinners voor enkele tientallen tot enkele duizenden mensen. En ook dat doen we met oog voor heerlijke, seizoensgebonden menu’s, een perfecte timing en logistiek, en een optimale en discrete service.

Taste The Difference
In Food Emotions