Gourmet Invent_Logo_Icon_Colour

The Difference In
Food Emotions

Gourmet Invent staat voor meer dan enkel catering.
Kies je voor ons, dan kies je voor innovatieve gerechten, een persoonlijke aanpak en events waar je gasten nog lang over napraten.

Al meer dan 30 jaar bedenken wij culinaire pareltjes die uitblinken in kwaliteit, creativiteit en authenticiteit.

Bart Vandendooren

Corporate

Fantastische catering voor grote en kleine(re) bedrijfsevents. 

Hospitality

Culinaire verwennerij in de sport- en entertainmentwereld.

Private

Unieke ervaringen voor de momenten die er echt toe doen.

Congressen en Seminaries

De perfecte culinaire ondersteuning voor je congres of seminarie.

Fair Catering

Zorg voor een unieke en lekkere beurservaring voor je bezoekers.

Culinair Meesterschap

Welkom bij Gourmet Invent, waar we met culinair meesterschap, seizoensproducten en een grote passie voor heerlijk eten buitengewone momenten creëren. 

Culinaire pareltjes: We zijn trots op ons culinaire vakmanschap. Onze chefs zijn stuk voor stuk ambachtslieden die innovatie met traditie combineren om pareltjes van gerechten op je bord te toveren.

Seizoensgebonden delicatesses: Elk seizoen zorgt voor een rijk aanbod aan producten die erom smeken om in gerechten verwerkt te worden.
Het spreekt dan ook voor zich dat we steeds op zoek gaan naar lekkernijen voor onze seizoensmenu’s.

Passie en perfectie: Onze passie voor food ligt aan de basis van alles wat we doen. Of je nu een intieme soirée plant, of een groot feest, ons team zorgt ervoor dat jouw evenement een culinair topmoment wordt.

Onberispelijke Service

Onze klanten verwachten dat we op elk event voor een topbeleving zorgen. Dat doen we door in te zetten op een onberispelijke service, met veel aandacht voor details en voor een vlekkeloze uitvoering.

Onberispelijke service: Wij zijn pas tevreden wanneer onze service jouw verwachtingen overstijgt. Dat doen we door goed te luisteren en door oplossingen te bieden. En, natuurlijk, door ervoor te zorgen dat ook jouw evenement een perfect verloop kent.

Aandacht voor details: Een buitengewoon evenement is er een waar de kleinste details kloppen. Van de keuze van de tafelschikking tot de perfecte combinatie van wijnen, van de verwelkoming tot het inzetten van onze heerlijke gerechten,  …  

Perfecte uitvoering: Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller weten we hoe we moeten zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van jouw event. Zo bezorgen we jouw gasten een overgetelijke ervaring die een blijvende indruk nalaat.

Transparantie

Wij geloven in open en eerlijk zakendoen, waarbij we je stap voor stap begeleiden doorheen jouw evenemententraject.

Transparante aanpak: Transparantie betekent geen verborgen kosten of verrassingen. Vanaf het eerste moment geven we je een duidelijk inzicht in ons proces en onze prijzen. Zo kan je met een gerust hart uitkijken naar je grote dag.

Stap-voor-stap begeleiding: Ons ervaren team begeleidt je bij elk detail, van menukeuze tot logistiek. We zijn er om jouw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Beschikbaarheid: Wij blijven contact houden, van de eerste vergadering tot na de afloop van je event. We zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt, en staan klaar om je vragen of zorgen snel te behandelen.

Perfecte logistiek: Bij een vlekkeloze uitvoering hoort ook een perfecte logistiek. Want die zorgt ervoor dat jouw event naadloos verloopt en dat jij enkel nog hoeft te genieten van de felicitaties van je gasten.

Het beste team in de sector

Niets is belangrijker voor ons succes dan onze mensen. Zij zorgen voor de passie, de vaardigheden en het doorzettingsvermogen om onze klanten en gasten keer op keer tevreden te stellen.

30 jaar op topniveau: Al meer dan 30 jaar bezorgt ons topteam onze klanten uitzonderlijke cateringervaringen.

Trouwe partners: Ondersteund door betrouwbare partners en leveranciers zorgen we voor het beste personeel en voor de beste ingrediënten voor jouw evenement.

Chef-kok Kevin Teugels: Met Executive Chef Kevin Teugels aan het roer is elk gerecht een meesterwerk. Met zijn passie voor culinaire innovatie is hij de drijvende kracht van onze keukenteams.

Proef The Difference
In Food Emotions