Herkenrodeplein 5, 3600 Genk

Hangar 58

Belangrijke momenten verdienen een uniek kader. Eentje met historisch cachet, verscholen in het groen en toch makkelijk bereikbaar. Zoals deze hypermoderne HANGAR58 met uitzicht op de sprookjesachtig verlichte Oude Stad, omringd door 550 hectare natuurgebied. Een unieke eventlocatie vlakbij hartje Hasselt en Genk, met eigen afrit op de autosnelweg en met een eigen trein- en busstation.

Van internationale beurs tot intiem huwelijk: zowat alles is mogelijk in  eventlocatie HANGAR58. De binnenruimte biedt plaats aan 2.000 personen en kan flexibel opgedeeld worden met modulaire wanden. Vanuit de zaal kijken de gasten door een grote glaswand op de oude gebouwen van Bokrijk. Met gebruik van decoratieve tenten kan het marktplein betrokken worden en kan de capaciteit uitgebreid worden tot maar liefst 5.000 personen.  Een eigen stad, helemaal van jullie.

HANGAR58 is in alle opzichten een ‘groen’ gebouw. HANGAR58, een uniek ecologisch staaltje architectuur uit 2009 is letterlijk ingegraven in de groene heuvelwand, met respect voor de omgeving. Voor waterzuivering wordt gebruik gemaakt van een nabijgelegen rietveld en de 1500 m² zonnepanelen op het platte dak zorgen voor groene stroomvoorziening.